Farfallan verkkokauppa on muuttanut uuteen osoitteeseen
farfalla.fi. Tervetuloa tutustumaan!
Selain siirtyy hetken kuluttua automaattisesti uuteen kauppaan.

Banner aikl
Ikkuna

Tilaus- ja toimitusehdot


Yrityksen tiedot

Auringosta Itään, Kuusta Länteen
Lightning Raisa & Torsten Oy (Y-tunnus: 2380478-1)
Fiskarsintie 847, 10470 Antskog
puh: 0401461222

Asiointi verkkokaupassa

Voit tehdä ostoksia verkkokaupassamme mikäli olet yli 18-vuotias.

Ostaessasi verkkokaupasta sinun ei ole pakko rekisteröityä, mutta jos teet sen, pääset jälkikäteen selaamaan tilaustesi tietoja. Rekisteröityneenä asiakkaana sinun ei myöskään tarvitse kirjoittaa yhteystietojasi uudelleen, kun ostat seuraavan kerran.

Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot, saat sitovan tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Toimitamme tilauksia tällä hetkellä vain Suomeen. Tuotteiden värit voivat poiketa hieman nettisivuillamme olevien kuvien väreistä.


Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi joko luottokortilla (myös debit-pankkikortilla), tai ennakkomaksuna eli tilisiirtona. Maksutapa valitaan, kun tilaus on tehty.

Jos maksat kortilla, tilaamasi tuotteet postitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Maksutapahtuma on turvattu ja sen toteuttaa Stripe. Kortin tiedot eivät tallennu meidän palvelimellemme.

Jos valitset ennakkomaksun, tehtyäsi tilauksen saat sähköpostiin tilausvahvistuksen jossa on maksun tiedot. Kun maksusi näkyy tilillämme, toimitamme tilaamasi tuotteet, normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa.

Jos et jostain syystä saa tilausvahvistusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@auringostaitaan.fi. 


Hinnat ja toimituskulut

Nettikaupan voimassaolevat hinnat näkyvät kunkin tuotteen kohdalla euroina. Hinta sisältää voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Toimituskulut näet alla olevasta taulukosta. Tilausta tehdessäsi kulut näkyvät ostoskorissasi. Yli 49 € tilauksen toimitamme ilman postikuluja (postipakettina). 

Toimitamme tilaukset postin välityksellä, postipakettina tai maksikirjeenä. Postipaketilla on mahdollisuus lähetyksen seurantaan, maksikirjeellä ei ole.

Maksikirjeenä on mahdollista tilata pieniä, alle kahden kilon paketteja, sen hinta on alk 3€.


Toimituskulut

paino maksikirje
(ei seurantaa)
Postipaketti
noudetaan postista
Ovelle-paketti
vastaanottajan ovelle
 1–2 kg alk. 3,00 €
 1–5 kg 5,50 € 9,50 €
 5–10 kg 6,50 € 10,50 €
 10–15 kg 7,50 € 11,50 €
 15–30 kg 10 € 14 €

Peruuttaminen ja tuotepalautukset

Sinulla on asiakkaana kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden mittainen tilauksen peruuttamis- tai palauttamisoikeus. Palautuksissa ota aina ensin yhteys nettikauppaamme palautuksen sopimiseksi. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamattomassa alkuperäispakkauksessa ja sen tulee olla myyntikuntoinen, käyttämätön ja muuttumaton. Luonnonkosmetiikan osalta pakkauksen avaaminen ja tuotteen testaaminen johtaa palautusoikeuden peruuntumiseen.

  • Palautukset tulee lähettää postin kautta.
  • Asiakkaan tulee aina itse maksaa palautuksen postikulut ja pakata tuotteet huolellisesti.

Palautetun tilauksen maksu hyvitetään ilmoittamallesi tilille 14 vuorokauden kuluessa palautuksen vastaanottamisesta, edellyttäen että palautetut tuotteet ja niiden pakkaukset ovat asianmukaisessa kunnossa.

Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai vahingoittunut lähetyksessä, ilmoita asiasta asiakaspalveluumme heti vian todettuasi. Pyrimme korvaamaan viallisen tuotteen uudella. Mikäli tämä ei ole mahdollista, hyvitämme maksetun summan, sisältäen tuotteen hinnan ja toimituskulut. Hyvitys tehdään sen jälkeen kun vika on todennettu.

Jos sinulla on kysymyksiä tilauksestasi tai tuotteista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, info@auringostaitaan.fi. 


Tietosuoja, henkilötiedot ja rekisteröityminen

Ostaessasi verkkokaupasta voit kirjautua asiakkaaksemme. Silloin sinun ei tarvitse kirjoittaa yhteystietojasi uudelleen kun ostat seuraavan kerran, ja voit jälkikäteen tarkistaa tilauksiesi tiedot.

Rekisteröityneille asiakkaillemme saatamme tehdä kanta-asiakastarjouksia, muutaman kerran vuodessa.

Käytämme meille annettuja henkilötietoja ainoastaan asiakassuhteiden hoitamiseen. Emme luovuta niitä ulkopuolisille. Asiakas voi poistaa yhteystietonsa milloin tahansa lähettämällä poistamispyynnön sähköpostitse (info@auringostaitaan.fi). Emme pyydä emmekä tallenna mitään henkilökohtaisia maksutietoja asiakkailta.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Palaa verkkokaupan etusivulle