Farfallan verkkokauppa on muuttanut uuteen osoitteeseen
farfalla.fi. Tervetuloa tutustumaan!
Selain siirtyy hetken kuluttua automaattisesti uuteen kauppaan.

Banner aikl

Farfallan upeat tuoksut nykynaiselle!

Koska parfyymit on valmistettu korkealaatuisista sertifioiduista luomuainesosista, ne voivat sopia myös henkilöille, joille kemialliset tuoksut aiheuttavat allergioita. Luonnollisen tuoksun huomaa ainoastaan henkilön välittömässä läheisyydessä.
Farfallan luomuparfyymeilla on NaTrue -sertifikaatti, ja luomuprosentti kaikista aineista on 98%.


FARFALLA - Huippusarja maailmalta, nyt myös Suomessa!
Sveitsiläistä laadukasta luomukosmetiikkaa: 100% luonnollisista ainesosista, joista suuri osa jopa yli 95% luomua (NaTrue***)


Eau de Parfum Essence Divine 10 ml


Farfalla essence divine 10

31,50 €

Eau de Parfum Essence Divine 10 ml

Naisellinen, upean sensuelli kukkaistuoksu. Upea parfyymi kaikkein hienoimmista ja kallisarvoisimmista kukkaistuoksuista. Tuberosa, champaca, neroli, jasmiini ja osmanthus kruunaavat parfyymin käyttäjän hienostuneen ja sensuellin naisellisuuden hunnulla. Sitruunamelissa ja sukaattisitruuna antavat hedelmäistä raikkautta. Vanilja, ottoruusu, iiris ja ambran sävyt tuovat tuoksukokonaisuuteen luonnetta ja syvyyttä – feminiinisyyden mysteeriä.       50 ml

100% luonnollisista aineista. Parfyymeilla on NaTrue -sertifikaatti. Ainesosista yli 70% on NaTrue -sertifioitua luomua. Luomuprosentti kaikista aineista on 98%. Vegan Vegan Farfallan toiminta on todellisesti eettistä. Farfalla mm. toteuttaa hyväntekeväisyysprojekteja ja pitää huolta viljelijöistään.