Farfallan verkkokauppa on muuttanut uuteen osoitteeseen
farfalla.fi. Tervetuloa tutustumaan!
Selain siirtyy hetken kuluttua automaattisesti uuteen kauppaan.

Banner aikl

Farfallan upeat tuoksut nykynaiselle!

Koska parfyymit on valmistettu korkealaatuisista sertifioiduista luomuainesosista, ne voivat sopia myös henkilöille, joille kemialliset tuoksut aiheuttavat allergioita. Luonnollisen tuoksun huomaa ainoastaan henkilön välittömässä läheisyydessä.
Farfallan luomuparfyymeilla on NaTrue -sertifikaatti, ja luomuprosentti kaikista aineista on 98%.


FARFALLA - Huippusarja maailmalta, nyt myös Suomessa!
Sveitsiläistä laadukasta luomukosmetiikkaa: 100% luonnollisista ainesosista, joista suuri osa jopa yli 95% luomua (NaTrue***)


Eau de Parfum Femme Sauvage 10 ml


Farfalla femme 10

24,90 €

Eau de Parfum Femme Sauvage 10 ml

Raikas, naisellinen tuoksu täynnä elämää! Hän vaeltaa halki metsien ja rakastaa seikkailua, luontoa ja yllätyksiä. Elämästä nauttivan, täysillä elävän naisen ihastuttava luonnollinen ja naisellinen parfyymi. Raikas, kirpeän mausteinen ja samalla hienostuneen pehmeä tuoksu. Latvatuoksussa yhdistyvät raikkaat sitrukset ja neroli kirpeänvihreisiin väinönputken, orvokinlehtien ja roseepippurin sävyihin. Pehmeät santeli, iiris ja bentsoe pyöristävät tuoksujen harmonian upeaksi, hienostuneeksi kokonaisuudeksi.       50 ml 100% luonnollisista aineista. Parfyymeilla on NaTrue -sertifikaatti. Ainesosista yli 70% on NaTrue -sertifioitua luomua. Luomuprosentti kaikista aineista on 98%. Vegan Vegan Farfallan toiminta on todellisesti eettistä. Farfalla mm. toteuttaa hyväntekeväisyysprojekteja ja pitää huolta viljelijöistään.