Farfallan verkkokauppa on muuttanut uuteen osoitteeseen
farfalla.fi. Tervetuloa tutustumaan!
Selain siirtyy hetken kuluttua automaattisesti uuteen kauppaan.

Banner aikl

Farfallan upeat tuoksut nykynaiselle!

Koska parfyymit on valmistettu korkealaatuisista sertifioiduista luomuainesosista, ne voivat sopia myös henkilöille, joille kemialliset tuoksut aiheuttavat allergioita. Luonnollisen tuoksun huomaa ainoastaan henkilön välittömässä läheisyydessä.
Farfallan luomuparfyymeilla on NaTrue -sertifikaatti, ja luomuprosentti kaikista aineista on 98%.


FARFALLA - Huippusarja maailmalta, nyt myös Suomessa!
Sveitsiläistä laadukasta luomukosmetiikkaa: 100% luonnollisista ainesosista, joista suuri osa jopa yli 95% luomua (NaTrue***)


Eau de Parfum Shandrani 10 ml


Farfalla shandrani 10

22,90 €

Eau de Parfum Shandrani 10 ml

Luomuparfyymi, jonka tuoksu on Tuhannen ja yhden yön taruista! Salaperäinen, leikkisä ja aistikas. Hyasintti, itämainen jasmiini ja ruusu-otto tekevät parfyymista naisellisen ja lumoavan. Sydäntuoksuina nardus, kardemumma ja mausteneilikka tuovat tuoksuun mausteisen ja syvän vivahteen, joka huipentuu vaniljan, santelipuun ja osmanthus-kukan lempeyteen ja pehmeyteen.       50 ml 100% luonnollisista aineista. Parfyymeilla on NaTrue -sertifikaatti. Sertifioitavista aineista 70% luomua. Luomuprosentti kaikista aineista on 98%. Vegan Vegan Farfallan toiminta on todellisesti eettistä. Farfalla mm. toteuttaa hyväntekeväisyysprojekteja ja pitää huolta viljelijöistään.