Farfallan verkkokauppa on muuttanut uuteen osoitteeseen
farfalla.fi. Tervetuloa tutustumaan!
Selain siirtyy hetken kuluttua automaattisesti uuteen kauppaan.

Banner aikl

Farfallan upeat tuoksut nykynaiselle!

Koska parfyymit on valmistettu korkealaatuisista sertifioiduista luomuainesosista, ne voivat sopia myös henkilöille, joille kemialliset tuoksut aiheuttavat allergioita. Luonnollisen tuoksun huomaa ainoastaan henkilön välittömässä läheisyydessä.
Farfallan luomuparfyymeilla on NaTrue -sertifikaatti, ja luomuprosentti kaikista aineista on 98%.


FARFALLA - Huippusarja maailmalta, nyt myös Suomessa!
Sveitsiläistä laadukasta luomukosmetiikkaa: 100% luonnollisista ainesosista, joista suuri osa jopa yli 95% luomua (NaTrue***)


Eau de Parfum Terres d'aventure 10 ml


Web parfum terres daventure 10ml

24,90 €

Eau de Parfum Terres d'aventure 10 ml

Seikkailujen maa. Upea luomuparfyymi täynnä elämää ja löytämisen iloa! Ideat virtaavat vapaina, katse vaeltaa pitkin savannin horisonttia. Jokainen hetki tuo tullessaan häikäiseviä maisemia, upeita kokemuksia ja ainutlaatuisia elämyksiä. Elämäniloiset mandariinin ja bergamotin sitrustuoksut yhdessä raikkaan vihreiden salvian ja vetiverin sävyjen kanssa houkuttelevat löytöretkille tuntemattomille maille. Seetri, iiris ja geranium rohkaisevat seikkailuun ja luovat löytämisen iloa, hienostunut davana viimeistelee upean tuoksukokonaisuuden. Minne matka viekään?       10 ml

100% luonnollisista aineista. Parfyymeilla on NaTrue -sertifikaatti. Ainesosista yli 70% on NaTrue -sertifioitua luomua. Vegan Vegan Farfallan toiminta on todellisesti eettistä. Farfalla mm. toteuttaa hyväntekeväisyysprojekteja ja pitää huolta viljelijöistään.