Farfallan verkkokauppa on muuttanut uuteen osoitteeseen
farfalla.fi. Tervetuloa tutustumaan!
Selain siirtyy hetken kuluttua automaattisesti uuteen kauppaan.

Banner aikl

Täydellinen kasvojenhoitosarja
- yli 95% luomua (NaTrue)

Farfallan huipputuotteita käytetään spa:issa ja hoitoloissa, jotka on valittu maailman parhaiden joukkoon.


FARFALLA - Huippusarja maailmalta, nyt myös Suomessa!
Sveitsiläistä laadukasta luomukosmetiikkaa: 100% luonnollisista ainesosista, joista suuri osa jopa yli 95% luomua (NaTrue***)


Luonnollisesti vahvistava tehoseerumi


Gestarkt

15,50 €

Luonnollisesti vahvistava tehoseerumi

Tehoseerumi iholle, jolla on heikko sidekudos ja joka on altis couperosalle. Kallisarvoinen luomulaatuinen granaattiomenansiemenöljy lisää ihon kimmoisuutta, tuo lisää kestävyyttä ja tukee ihon uudistumista - ihon liian varhainen ikääntyminen tulee tehokkaasti estetyksi. Luomujojobaöljy ja hieno yhdistelmä puhtaita eteerisiä öljyjä suojaa hiussuonten laajenemiselta, antaa iholle luonnollisen, kauniin heleyden ja kiinteyttää kasvojen linjoja. Käyttö: Ota Farfalla -voidetta kädelle, lisää 2-3 tippaa tehoseerumia ja sekoita. Levitä hoito kevyesti kasvoille, kaulaan ja dekoltélle. 5 ml

Ainesosat: luomu jojobaöljy, luomu granaattiomenansiemenöljy, eteeriset öljyt Rose Attar, neroli, jasmiini, luomulaventeli, luomu siankärsämö, luomu frankincense, luomu porkkanansiemen, luomulaatuinen Siamin bentsoe ym.

100% luonnollisista aineista. Yli 95% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua (NaTrue). Vegan Vegan
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä. Farfalla mm. toteuttaa hyväntekeväisyysprojekteja ja pitää huolta viljelijöistään.