Farfallan verkkokauppa on muuttanut uuteen osoitteeseen
farfalla.fi. Tervetuloa tutustumaan!
Selain siirtyy hetken kuluttua automaattisesti uuteen kauppaan.

Banner aikl

Täydellinen kasvojenhoitosarja
- yli 95% luomua (NaTrue)

Farfallan huipputuotteita käytetään spa:issa ja hoitoloissa, jotka on valittu maailman parhaiden joukkoon.


FARFALLA - Huippusarja maailmalta, nyt myös Suomessa!
Sveitsiläistä laadukasta luomukosmetiikkaa: 100% luonnollisista ainesosista, joista suuri osa jopa yli 95% luomua (NaTrue***)


Rauhoittava tehoseerumi


Beruhigt

15,50 €

Rauhoittava tehoseerumi

Tehoseerumi herkälle, tasapainoa kaipaavalle iholle. Hellää hoitoa iholle, joka tarvitsee hieman ylimääräistä huomiota ja tasapainoa. Kallisarvoiset, hoitavat luomuöljyt suojaavat ja uudistavat ihoa lempeästi. Seerumi säätelee talintuotantoa ja huolehtii kosteustasapainosta. Luomulaatuinen kurkunsiemenöljy rauhoittaa ihoa ja palauttaa sen terveeseen tasapainoon. Puhtaiden eteeristen öljyjen hellävarainen, mieto yhdistelmä hoitaa ihoa ja vahvistaa seerumin vaikutusta. Käyttö: Ota Farfalla -voidetta kädelle, lisää 2-3 tippaa tehoseerumia ja sekoita. Levitä hoito kevyesti kasvoille, kaulaan ja dekoltélle. 5 ml

Ainesosat: luomumanteliöljy, luomu villiruusuöljy, luomu kurkunsiemenöljy, luomujojobaöljy, eteeriset öljyt luomupalmarosa, luomufrankincense, luomulaatuinen villi vuorilaventeli, luomuvanilja ym.

100% luonnollisista aineista. Yli 95% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua (NaTrue). Vegan Vegan
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä. Farfalla mm. toteuttaa hyväntekeväisyysprojekteja ja pitää huolta viljelijöistään.