Farfallan verkkokauppa on muuttanut uuteen osoitteeseen
farfalla.fi. Tervetuloa tutustumaan!
Selain siirtyy hetken kuluttua automaattisesti uuteen kauppaan.

Banner aikl

Uutuuksia, löytöjä, erikoiseriä!


FARFALLA - Huippusarja maailmalta, nyt myös Suomessa!
Sveitsiläistä laadukasta luomukosmetiikkaa: 100% luonnollisista ainesosista, joista suuri osa jopa yli 95% luomua (NaTrue***)


Tuoksutikut Metsän vihreys


Farfalla aroma airstick green forest 100 ml 500164 fi

27,00 €

Tuoksutikut Metsän vihreys

Erikoistarjous, normaalihinta 32€.

Metsän raikkautta kotiin tai työpaikalle! Ihana, tasapainottava tuoksu, joka virkistää ja rauhoittaa mielen kuin kävely metsässä. Sekoitus upeita havupuita, sitrustuoksu- ja sekä ripaus minttua. Valmistusaineina luomulaatuiset eteeriset öljyt, mm. palsamipihta, saksankuusi, sitruuna ja piparminttu.

Käyttö: Aseta pulloon haluamasi määrä puutikkuja. Tuoksu imeytyy tikkuihin, jotka haihduttavat sitä tasaisesti ja hienovaraisesti huoneeseen. Voit säädellä tuoksun voimakkuutta tikkujen määrällä. Tehostaaksesi tuoksua voit kääntää tikut ympäri esim. kerran viikossa. Käytöstä riippuen pullon sisältö kestää noin 4–8 viikkoa. Täyttöpullo ja lisää puutikkuja saatavilla.

Valmistettu 100% aidoista luomulaatuisista eteerisistä öljyistä ja alkoholista. Ei synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita.       100 ml Vegan Vegan Farfallan toiminta on todellisesti eettistä. Farfalla mm. toteuttaa hyväntekeväisyysprojekteja ja pitää huolta viljelijöistään.